Maanziek slaat terug, de AI is echt dom

NATUURLIJK MOETEN WE AI GEBRUIKEN IN HET ONDERWIJS ;(

  • LEER MEE MET GEITJE-7B-ULTRA
  • Wie is de zanger Boudewijn de Groot?
  • Boudewijn de Groot, of voluit “Boudewijn de Groot” (geboren als “Boudewijn de Groot Bruynzeel”, later “Boudewijn de Groot Zijfers”, en na zijn huwelijk “Boudewijn Zijpersma”), was een Nederse zanger, componist en tekstschrijver die in de jaren ’60 en ’70 internationaal succesvol was met zijn Nederlandstalige liederen.
  • De Groot was een van de eerste Nederlandse artiesten die erkenning kreeg in de Verenigde Staten. Zijn meest bekende nummer is waarschijnlijk “Avond”, dat ook een hit werd in verschillende talen, inclusief een Engelse versie die in sommige landen beter scoorde dan het origineel.
  • De Groot staat bekend om zijn poëtische teksten en zijn emotionele uitdrukkingskracht. Hij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de Nederlandstalige muziek en wordt vaak genoemd als een van de beste Nederlandse songwriters aller tijden. In 2010 werd hij benoemd tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw.

Tsja, is onze geliefde zanger Boudewijn de Groot al verleden tijd? En die naamsveranderingen, hoe komt de AI daar nu weer bij?

“Boudewijn de Groot Bruynzeel”, later “Boudewijn de Groot Zijfers”, en na zijn huwelijk “Boudewijn Zijpersma”

Een soort Woke-sausje?

Zeker, hier op de maan is Boudewijn de Groot zeker een van de beste Nederlandse songwriters aller tijden. Dat dan weer wel, maar scoorde Avond in het buitenland in het Engels beter dan het origineel?

Weet iemand in welk land?

Het AIrakel ratelt voort….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *