Feministen aller landen verenigt U

Het AD bericht dat `Intimidatie van vrouwen strafbaar moet worden`

Het moet niet gekker worden. Maanziek.nl is een groot voorstander van gelijke behandeling, en schrikt van dit voorstel voor ongelijke behandeling.

Waarom zou intimidatie van mannen, hermafrodieten of transseksuelen wel zijn toegestaan. Komt intimidatie van homo’s soms niet voor? Vinden, volgens onze politici, relnichten die schunnige taal, en de denigrerende opmerkingen, die naar hun hoofd worden geslingerd, wellicht leuk, dat een verbod niet nodig is.

Goed, tweeslachtigheid is te ingewikkeld voor god, de mens en dus zeker de politicus, die, gebukt onder grote aantallen ongunstige peilingen, de kloof met de kiezer wil dichten door deze stroop om de mond te smeren met obligate Jip-en-Janneke taal en gratuite voorstellen.

Tweeslachtigheid is ook wat dubbel, en onbegrijpelijk in de zin van elke exegese, maar, wat is, dat is! Daar doet Moedertje Aarde of Vadertje God niets aan, al zou je die twee best als geslachtsloze schuldige kunnen aanwijzen.

Zou PVDA politicus Marcouch zelf teveel geïntimideerd zijn door de slordige denkers van Denk, die liever doen dan denken en dan doen met losse handjes, of liever gezegd losse typevingertjes. Ze zeggen te willen opkomen voor de allochtoon in Nederland, blijkbaar door een soort Erdoganiaanse intimidatie politiek in Nederland te introduceren. Denk gaat niet helpen, maar Marchouch intimideren dat konden ze wel, misschien is Marchouch daarvan zozeer in de war dat hij nu niet meer goed weet wat ie doet en voorstelt.

Maar mensen, mensen gelijk behandelen is toch niet zo ingewikkeld. Wat je een vrouw niet mag aandoen, mag je een man niet aandoen en andersom.

Ja natuurlijk, in ons persoonlijk leven, in onze fantasie doen we juist het omgekeerde. Dan zijn we voor het ultieme ongelijk-behandelen, maar dat is de dichotomie van de romantiek en de realiteit. Van het vermaak en de serieuze plicht, van het persoonlijk en van het maatschappelijk leven, van het profane en het sacrale, zo U wil.

Soms mag je binnen doen, wat je buiten niet mag doen. Dat is fijn, zo houdt je dingen in evenwicht.

Ongelijke behandeling ligt op de loer, feministen kom in actie, intimideren hoort niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *