Wakker Nederland

Het lijkt wel of in het historisch jaar van de recessie de bellen pas gaan rinkelen. Te laat zou je zeggen, want we hadden eerder ons geld veilig moeten stellen.  Of ons huis nu is afgefikt wegens te heet gebakken lucht, ons pensioenschip is lek gestoten op ijsschotsen, ik laat het in het midden.
Ik stel alleen dat de meesten onder ons de laatste jaar kraaiend van pret rond hebben gelopen en opeens huilie huilie doen.

Wakker Nederland is ook tegen de middag ontwaakt, ik ben niet eens meer zeker of het nog dezelfde dag is, volgens mij is het een doorweekt ontwaken uit een nare natte solipsistische droom waarin de Telegraaf vreemde stemmen hoorden.

Zaten ze niet gewoon te slapen, of de achterkant van de advertenties te beschrijven met achterklap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *