Uitgevers opgelet!

Geld beleggen in internetfondsen is een riskante zaak gebleken in het verleden. De internet-bubble heeft flink wat mensen geld gekost en heeft gedurende flink wat jaren geleid tot een gemis aan vertrouwen in de financiële markten. Je eigen geld toevertrouwen aan andere mensen is altijd een risico en het geld op de bank laten staan levert vaak weinig op. Waarom niet spelen op safe? Waarom niet investeren in je eigen website? Dat is risicoloos en het vereist geen startkapitaal, want het kost alleen maar wat tijd en moeite. Je hoeft niet naar de bank of naar een hypotheekverstrekker en je kan je geld rustig aan iets leuks uitgeven.

Geld verdienen op het internet is makkelijk met Google Adsense. Het kost maar tien minuten en is een goede investering. Als het werkt, kan je achterover leunen en word je slapend rijk.

Stap 1 – Klik op de banner en schrijf je in.


Dat is stap 1

Stap 2 – Kies het juiste formaat voor de advertentie
Voorbeeld 1, kleine banner in Maanziek styleVoorbeeld 2, groot vierkant in standaard Google kleuren:Stap 3 – Voeg de advertentie toe aan je website
Ongeveer tien regels code moet je toevoegen aan je site. Google genereert ze voor je en je plakt ze simpel in de bron van je site en je bent klaar. De aard van de advertenties wordt door Google zelf afgestemd op de inhoud van de site. De advertenties worden door javascript bestuurd dus je website ondervindt geen snelheidsverlies.
Stap 4 – Laat het geld maar stromen
Google stort het geld op je rekening. Google maakt het geld eenvoudigweg over op het moment dat je meer dan 100 dollar hebt verdient. Word je rijk? Waarschijnlijk niet, maar de jaarlijkse kosten van het domein en de hosting kan je wel terugverdienen!

Wat is het rendement? Dat is afhankelijk van hoeveel mensen je advertenties zien en hoeveel er op klikken. Ook is de opbrengst afhankelijk van de soort advertenties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *