Al is de waarheid nog zo snel, Geert Wilders achterhaalt haar wel (II)

Halleluja, de PVV heeft het allochtonen-probleem opgelost.

De PVV loopt over van goede ideeën en wil nu ook de kinderen van allochtonen tot allochtoon uitroepen, want de problemen die allochtonen veroorzaken mogen niet voor rekening van autochtonen komen. Eigenlijk is dit een oproep tot afschaffing van elke vorm van belasting, want belasting is niets anders dan herverdeling van welvaart en het gemeenschappelijk dragen van risico’s.

De PVV wil dus eigenlijk dat als Zeeland onderloopt de Friezen daaraan niet hoeven mee te betalen. Gewoon iedereen zijn eigen rekening sturen. Lang leve de vrijheid, gelijkheid en broederschap. Nee, bij de PVV is de rechtsstaat in goede handen.

‘Meten is weten.’ Wat er precies met die cijfers moet worden gedaan, weet het PVV-Kamerlid Joram van Klaveren niet.

Maanziek.nl weet het wel: de allochtonenbelasting. Simpel als wat. Toepassing van het profijtbeginsel. Wie problemen maakt, die betaalt!

Waarom niet doorpakken en gewoon de kinderen van allochtonen tot allochtoon definiëren. Leg de vinger op de zere plek. En omdat het huwelijk natuurlijk naast de hoeksteen van de samenleving ook de bouwsteen van het moreel verval is, ook de partners van allochtonen to allochtoon definiëren. Als de allochtoon ons geld kost, dan komt dat doordat de autochtone partner niet ingrijpt. Die is eigenlijk dubbel schuldig, hij trouwt een allochtoon, en verkwanselt vervolgens de Hollandse waarden en normen.

Nu is een allochtoon iemand die niet in Nederland is geboren, of het kind van iemand die niet in Nederland is geboren. Als het aan de PVV ligt is een allochtoon ook iemand waarvan de ouders wel in Nederland zijn geboren, maar de grootouder dan weer niet, alhoewel, als de problemen nog groter worden, dan rekken we de definitie op tot de bet-over-overgrootvader. Of landsgrenzen/nationaliteiten toen al bestonden doet niet ter zake, het gaat om de problemen . Of waarschijnlijk zijn de nazaten van een niet-westerse allochtoon tot in de eeuwigheid allochtoon, maar daar zijn ze dan ook niet-westers voor. Het woord zegt het al. De zoon van van een niet-westerse allochtoon is een zorgenkindje. Maakt niet uit wie je bent of waar je geboren bent.

Nog even lekker doordenken met je geborneerde hokjesgeest, terwijl je met de oranjebitter in de hand het inspirerende Hollands levenslied op Radio 2 voluit laat klinken: alleen degenen die niet van Adam en Eva afstammen, of degenen die van voorvaderen afstammen die niet hebben meegevaren op de Ark van Noach zijn allochtoon. Duidelijk toch!

En Islamieten zijn altijd allochtoon want die zijn anti-westers en de vrijheid van godsdienst daar doet de PVV niet aan, want de Islam is geen godsdienst maar een anti-westerse ideologie behalve als Wilders voor het gerecht staat, dan mag Wilders opeens wel beledigen want kritiek uiten op of de waarheid zeggen over een godsdienst moet kunnen. Inderdaad de wet maakt ruimte voor stevige uitlatingen over godsdiensten, maar het is wonderlijk dat Wilders zich op deze manier vrijpleit, want als de Islam geen geloof is dan zijn Wilders woorden geen kritiek op een godsdienst.

De kritiek van de PVV op onze koningin wordt nu ook in één keer duidelijk: Beatrix is een allochtoon die teveel geld kost. Misschien weten de meeste mensen het niet, ons staatshoofd is een allochtoon, en onze toekomstige staatshoofden zullen dat ook zijn. Trouwens ook onze Vader des Vaderlands was een allochtoon. En onze grootste schrijver Harry Mulisch was een allochtoon. Wie is eigenlijk geen allochtoon? Ook de vrouw van Wilders is een allochtoon.

Misschien bedoelt de PVV eigenlijk dat een allochtoon iemand is die grensoverschrijdende arbeid verricht en daarbij problemen veroorzaakt, waar de de autochtoon (= de hardwerkende PVV‘er die onschuldig stilzit) de rekening voor krijgt gepresenteerd. Misschien moeten we gewoon ook alle zwakkeren, werklozen en gehandicapten tot allochtoon uitroepen. Meten is weten! Dat gaat een stuk makkelijker met goed gedefinieerde hokjes.

Maanziek.nl heeft nog een beter idee. Laten we belastingaanslagen naar kippen en varkens sturen. Daar zijn er veel van, ze verspreiden om de paar maanden een enge besmettelijke ziekte, ze vreten de boeren de oren van de kop aan medicijnen en antibiotica en ze staan maar wat te staan in die overvolle mega-stallen.

Ze kunnen best eens wat bijdragen, ze kosten godverdomme alleen maar geld in de supermarkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *