Onverteerbare reclame doet kotsen vinden we

In ieder geval moet één doel behaald zijn door vinden.nl. Publiciteit krijgen door een advertentiecampagne. Weliswaar niet met veel lof, maar toch, een rechtszaak trekt aandacht zeker als er een bekende Nederlander in het spel is.

Bekend of niet bekend. Dat is de juist vraag.

Joop Braakhekke vindt van wel, maar vinden.nl vindt van niet. Zij hebben het over Joop Braaklekker en dat is heel iemand anders en als het niet heel iemand anders is dan is het met een knipoog, dus waar zeurt Joop over.

Satire mag toch? En lachen is gezond. Maar dit is geen satire, het is reclame. En het doet niet lachen, je krijgt pijn in je kromme teen.

Woordgrappen over iemands naam zijn altijd wat riskant, zeker als het zo flauw gedaan is als hier. Vinden.nl heeft blijkbaar alleen een aan lagerwal geraakte copywriter kunnen vinden en betaald met een fles fladderak.

Wie niet kan zoeken zal niet vinden.

Wie zoekt met het produkt van vinden.nl naar een foto van Joop Braaklekker, vindt er heel veel van Joop Braakhekke. Blijkbaar vindt vinden.nl dat het dezelfde persoon betreft, of hun zoekmachine is een waardeloos produkt.

Braakhekke of Braaklekker

Claimen dat Joop Braaklekker niet Joop Braakhekke betreft, is onzinnig. Ze zeggen het wel, maar ze doen het niet. Hoe dan ook het lijkt alsof ze met die vreemde ontkenning hun hoofd zelf in de strop gestoken hebben. Dat doen alleen wanhopigen en gekken en misschien nuttelozen.

Wat doet vinden.nl eigenlijk. Niets! Ze combineren uitkomsten van zoekmachines en willen daarbij hun eigen advertenties van voornamelijk mobiele telefoons en SMS diensten plaatsen. Dat is een beetje goede sier maken met andermans prestaties, maar goed daar is het internet voor uitgevonden lijkt het wel.

En de goede sier, die zijn ze wel kwijt geraakt dunkt me. Zum Kotzen. Maanzieks DNS server zal aangepast worden. vinden.nl verwijst thans naar google.nl, dat zoekt veel beter.

Wie niet kan zoeken zal niet vinden, en geef me dan een reden om gevonden te willen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *