Decoratief en functioneel

Waarom het nuttige niet met het aangename verenigen? Of eigenlijk het aangename met het aangename combineren. Een broodje aap is niet altijd lekker, maar het Engelse internettijdschrift The Register dist ons wel een uiterst smakelijke versie op, gelardeerd met hilarische zinspelingen en opgemaakt met Monty Python-achtige absurditeiten.

And now for something completely different: A man with a tape recorder up his nose.

band recorder up his nose Altijd afgevraagd of 80% water niet wat veel is, en of de holtes in het hoofd niet met een recorder, een harde schijf of een snellere processor kunnen worden opgevuld. Eentje die niet moe wordt, geen fouten maakt en zonder enige moeite de ene naar de andere complexe berekening of vertaling eruit spuugt. Vervolgens wat vet rond het middel uitzuigen en een riem van geheugenchips injecteren: doe je voordeel met de nieuwe technieken!

And now for something completely different: A man with a tape recorder up his brother’s nose.

Het opperste genot ontlenen we natuurlijk aan het lichaam van de ander. Daarom trouwen we toch.

Als vrouwen aan de zak van een man denken, heb ik altijd het gevoel dat hun eerste associatie de achterzak betreft; de broekzak waarin de portemonnee huist.

Voor mannen ligt het anders, de speeltjes van een vrouw zitten aan de voorkant, de big boobies, de bumpers, de grote toeters, een flinke bos hout voor de deur, die als een hoop aanmaakstokjes in vuur en vlam dient te worden gewreven. Stop! Wie raakt er nu in vuur en vlam?

And now for something completely different: A man with a tape recorder up his brother’s nose.

Waarom niet het ene hebbedingetje in de andere heb-ik-het-maar-vast-dingetjes verweven. Daar gaat het artikel van The Register over. Uiteraard met bronvermelding en commentaar van een medisch expert. Misschien een ideetje voor de dames van Perfect!. Wat minder perfect maar beter geoutilleerd, dát maakt de keuze van een man. Geboren als een acht maar de specs van een tien: 5 gig, bluetooth, mp3, mp4, OGG-VORBIS, Musepack en WMA.

And now for something completely different: A man with a tape recorder up his brother’s nose.

Wil een vrouw natuurlijk echt dat een man niet van haar zijde wijkt, kan ze het beste een Heineken thuistap laten inbouwen. Het kost wat meer ruimte, maar dan heb je als dorstige man of vrouw tenminste wat. Want van spelen krijgt een mens dorst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *