De PVV, elke dag een nieuw CV!

Natuurlijk wordt er druk op je uitgeoefend als je een van de pilaren bent, waarop de regering van ons landje is geschraagd. Natuurlijk floepen de schijnwerpers aan en sta je nagenoeg weerloos in het felle media-aandacht.

Onze parlementariër Richard de Mos, en ook raadslid in Den Haag was in een vorig leven schoolhoofd. Dat was tot gisteren, vanaf vandaag is Richard alleen nog maar leraar geweest. Wonderlijk, maar goed het vertrouwen van de kiezers is onbegrensd en wat is nu eigenlijk het verschil tussen een directeur en een werknemer. Als je het maar goed voor hebt met iedereen!

Het allerleukst van het leven van Richard is, dat zijn leven pas begint bij het vertrek van een partijgenoot.

Biografie

`Nadat Barry Madlener de grote winnaar was van de Europese verkiezingen vertrok hij naar Brussel. Zijn plaats werd overgenomen door Richard de Mos. Deze Hagenees stond jarenlang voor de klas. Daar zag hij hoe de massa-immigratie problemen importeert. Nu is de Mos woordvoerder milieu en verkeer. Hij vecht tegen de onbewezen klimaattheorieën van Al Gore en de windmolens die niet draaien op wind maar op subsidie. Er worden miljarden gespendeerd zonder dat de Nederlander daar iets beter van wordt. In het begin werd Richard de Mos weggezet als fantast, maar inmiddels moet iedereen toegeven dat hij heeft gezorgd voor een beter klimaat in de politiek.

ADO-supporter De Mos vindt dat files niet bijdragen aan een beter milieu en wil daarom meer wegen.`

De Mos is een Don Quichotte, hij vecht tegen windmolens, en natuurlijk ook onversaagd tegen het spook van de Islam. Zeker heeft de Mos gezorgd voor een beter klimaat in de politiek, en natuurlijk is hij geen fantast. Iemand die elke dag een ander CV heeft, is geen fantast, hij is eigenlijk niemand. Maar vast een goed parlementariër!

En je moet goed eten, als je veel wilt wegen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *